Skolearbeid

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Kornstripe

Denne våren er Lena-Valle vgs involvert i videoopptak med tema planteproduksjon.

Muntlig eksamen for elever på Vg3 er avlyst. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Illustrasjonsbilde: Utropstegn

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 21. juni–fredag 2. juli 2021.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Digital workshop med elever fra Østerrike og Lena-Valle vgs

Elever fra Østerrike og Lena-Valle foreslår tiltak for å gjøre landbruket mer bærekraftig.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.