Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Innlandstrafikk

Framdøra er fortsatt stengt på de fleste linjene. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Avdeling Lena

Planer for uke 1 & 2 i 2021, med noe nettundervisning og noe undervisning på skolen

Gjertrud Friis Kollandsrud, Harald Lødemel, Kai Erik Moen og Frode Søbye foran elever ved Lena/Valle som i dag er på toppidrett fotball.

Lena-Valle er første skole med spisset toppidrett fotball i Innlandet.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Rektor Nils-Fredrik Pedersen

Undervisningen er da tilbake i vanlig form, med skoleundervisning og praksis som planlagt.

rød beredskap

Her finner elever, ansatte og foresatte planer for rød beredskap fra uke 49

Avdeling Lena fra lufta

Alle elever på Lena-Valle vgs skal nettundervisning til og med mandag 30.11, deretter rullering på fysisk frammøte.