Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Hanna Strandbakken Bergheim

Pierre de Coubertin-prisen gikk i år til Hanna Strandbakken Bergheim ved Lena – Valle vgs.

Utdeling av karakterseddel til Vg3 Idrett

I går kveld var det skoleavslutning for Vg3-elever. De fleste fra studieforberedende klasser og en klasse Vg3 Landbruk som gir agronomkompetanse.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Vg2 Helsearbeider-klassen

I dag har det vært skoleavslutning for alle vg2-klassene som har lærefag.

Skolevinnerne på Lena-Valle vgs Emilie Hålien, Othilie Stubbene, Tyra Johanne Sand Snipstad, Silje Koll-Hansen Ballangrud

Elevene på Vg3 Landbruk har deltatt i en nasjonal konkurranse kalt husdyrtreff.

Martin Paulseth og Kristian Formo arbeidet på skolen i dag, og skaffer inntekter til aksjonen

I dag har elevene på Lena-Valle gjennomført aksjonsdagen til inntekt for en gruppe kvinner på Sri Lanka gjennom bistandsorganisasjonen FORUT

Visma InSchool

Visma InSchool (VIS) skal tas i bruk fra skolestart 2020 ved alle de videregående skolene i Innlandet.

Illustrasjon vitnemål

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Innsamlingsaksjon til støtte 250 kvinner på Sri Lanka

Mandag 15. juni vil elevene på skolen samle inn penger til et prosjekt ": til aksjon for grønt entreprenørskap!" ​​​​​​​