Markering av avsluttede byggeprosjekter

I dag var det en fin markering av at utbyggingsprosjektene for Valle er sluttført.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen i midten sammen med rektor Nils-Fredrik Pedersen og elevrådsleder Solveig Aschehoug Morken

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen orienterte og drøftet temaer som medbestemmelse og demokrati med elever ved skolen i dag

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Voksenagronomkullet 2020-2022

Til nå har mer enn 300 personer deltatt på voksenagronomutdanningen i tidligere Oppland.

Skolestart ved låvebrua

I strålende sommervær ankom mer enn 650 elever til sin første skoledag skoleåret 2020/2021

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Mandag 15.juni var nærmere 500 elever på skolen påmeldt aksjonen.