Lån til stipend

Lånekassen gir nå alle elever som søkte om tilleggslån korona våren 2021 muligheten til å få 10 400 kroner av lånet gjort om til stipend.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter digitalt

Torsdag 27. januar arrangerer Arena Innlandet en digital møteplass mellom elever og næringslivet.

Husk fristen for privatisteksamen!

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Reiseråd på bussen

Takk for at du bruker munnbind og viser hensyn når du reiser.

Grønt nivå fra mandag 17. januar

Fra og med mandag 17. januar har Lena-Valle videregående skole grønt nivå.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Hurtigtesting i Østre Toten kommune

Informasjon om rammer for hurtigtest og selvtest ved korona:

Stortingsvalget 2021

Det har vært godt oppmøte ved forhåndsstemmingen på Lena-Valle videregående 2. og 9.september.  forhåndsstemming Mari Anne Frydenberg

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Valg 2021 - forhåndsstemming

Torsdag 2. september var det forhåndsstemming på Lena-Valle vgs. Det er forhåndsstemming på skolen 9. september i tillegg.