Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Leder for gårdsdrift / avdelingsleder naturbruk

Lena-Valle videregående skole har ledig 100% stilling som faglig og administrativ leder for gårdsdriften på skolen og som avdelingsleder for deler av naturbruksutdanningen.  Stillingen inngår i skolens ledergruppe.

Ny undervisningshall

Den nye transport og logistikkhallen på Lena-Valle videregående skole er åpnet!

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos

Sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer gratis sommerskole på Lillehammer mandag 20. juni–fredag 1. juli 2022.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.

44 innlandselever er klare for norgesmesterskap i yrkesfag

Skolekonkurransene i yrkesfag er nå gjennomført, og i Innlandet er 44 elever klare for å konkurrere i Skole-NM.

Ny start og ny giv for internasjonalisering

Silje Resset og Oliver Kvarberg på vei til Belgia Mandag reiste Silje Resset og Oliver Kvarberg til Belgia for å lære om klauvpleie.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Første lærebedrift i dyrefaget

Nå kan lærlinger i Innlandet få læreplass i dyrefaget og lære om kenneldrift og trening av tjenestehunder.