Husk søknadsfristen 1. mars

Ordinær søknadsfrist for videregående er 1. mars. Du søker på vigo.no. Husk at du må søke hvert skoleår.

Flotte vimpler til spennende tur

Elevene på idrettsfag skal klare seg ett døgn ute i naturen, og lete seg fram til postene som er markert med vimpler.

Ungdataundersøkelsen 2024

Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

Lihkku Beivviin

I dag, 6. februar feirer vi samenes nasjonaldag

Er det sammenheng mellom mobilbruk og fysisk aktivitet?

Vi deltar i forskningsprosjektet «Ungdom i videregående skole - Sammenhengen mellom mobilbruk og fysisk aktivitet

Ny nettside for deg som er ung i Innlandet

På UngInnlandet.no finner du oversikt over fylkeskommunens ungdomsordninger i Innlandet.

Elevrådet på Framtidsmøtet

Mandag til onsdag i uke 46 var Abdisa Waldemariam og Michael Albeir Beniamin deltagere på Framtidsmøtet.

Jubileumsbok

I anledning avdeling Lena sitt 50 års jubileum er det gitt ut jubileumsbok

Landbrukslærere besøkte Toten

Mandag og tirsdag har landbrukslærere fra hele landet vært samlet for å arbeide med helhetlig pedagogikk.

Lena-Valle avd. Lena er 50 år

Torsdag 19. oktober feiret vi 50 års dagen!