Fra søndag 11. april kan det bli busstreik dersom meklingen i lønnsoppgjøret ikke kommer i havn.

Matoma kommer på UKM digital festival

I år blir UKM-festivalen digital og med et stjernespekket lag, akkurat slik ungdom fortjener!

Munnbind er anbefalt som et smitteverntiltak i enkelte situasjoner når smittenivået er høyt.

Avdeling Lena

Skolen følger smitteveilederen for gult trafikklys inntil annet blir bestemt

Buss i vinterlandskap

Tiltakene på bussene varierer og kan endre seg raskt i takt med smittenivået i kommunen. Få oversikt her.

Innlandet har en ustabil smittesituasjon for tiden. - Følg reiserådene og bruk sunn fornuft når du må ta bussen, oppfordrer Innlandstrafikk.

Innlandet fylkeskommune oppfordrer russen til å utsette russefeiringen til etter 17. mai.

Digital workshop med elever fra Østerrike og Lena-Valle vgs

Elever fra Østerrike og Lena-Valle foreslår tiltak for å gjøre landbruket mer bærekraftig.

Ungdomsbedriften FastPark UB

Kreativitet og skaperglede er viktigere enn noen gang. Møt Innlandets unge entreprenører på fylkesmesterskapet 18. mars.

Restaurant- og matfagelever

12 327 ungdommer har søkt videregående skole. 56 prosent har valgt yrkesfag.