Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Elevundersøkelsen 2021

Si hva du mener om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen gjennomføres i løpet av høsten.

Østre Toten justerer dato for 2. vaksinering av vg1- og vg2-elever

En sprøyte stukket inn i et vaksineglass Mostphotos Ny dato for vaksinering er: 25.november 2021 og 1. desember 2021.

Vil du jobbe i vår avd. kantine/renhold?

KantineLena Linda M. Alstad Jansen Vi søker etter ringehjelp til vår avdeling kantine/renhold.

Hurtigtesting i Østre Toten kommune

Rammer for hurtigtest og selvtest ved korona

Grønt nivå også ved smitte

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Stortingsvalget 2021

Det har vært godt oppmøte ved forhåndsstemmingen på Lena-Valle videregående 2. og 9.september.  forhåndsstemming Mari Anne Frydenberg

Rødgrønt flertall i skolevalget

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Valg 2021 - forhåndsstemming

Torsdag 2. september var det forhåndsstemming på Lena-Valle vgs. Det er forhåndsstemming på skolen 9. september i tillegg.

Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.