Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Personer skrives på pc

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema seinest onsdag 15. september.

Elever som ønsker vaksine, kan møte opp til vaksinering mandag 30. august.

Nytt kull voksenagronomer med lærere og gjester

Denne uka startet 18 voksne på et nytt kull voksenagronomutdanninga på Lena-Valle videregående skole.

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

På grønt nivå kan vi gjennomføre skoledagen på tilnærmet normal måte.

Alle de videregående skolene i Innlandet starter opp med tilnærmet normal skolehverdag mandag 16. august.

Rektor Nils-Fredrik Pedersen

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.

Illustrasjonsbilde PC

Du mister tilgangen til læringsplattformen og Office 365 når du ikke lenger er elev.

Kvinner på Sri Lanka

Elevene ved Lena-Valle vgs har arbeidet og samlet inn hele 132 000 kroner til kvinner på Sri Lanka.