Ungdataundersøkelsen blir gjennomført i uke 10–12. Her er informasjon til elever og foresatte.

På hjul-filmen - roadtrip om videregående opplæring i Innlandet

Lurer du på hva du skal søke på videregående? Bli med på roadtrip og få innblikk i alle valgmulighetene dine!

Fire elever i ekspertpanelet fra venstre Karina Osmark og Thea Loe fra Vg1 naturbruk, Madelen Løken  og Ainullah Kowaja fra Vg1 studeispesialisering

Dette skoleåret har skolen etablert et pedagogisk ekspertpanel blant elevene.

Hvordan være gode og opplyste voksne i en digital verden? Safer Internet Day kan gi deg svaret.

En av kvinnene - Vasanthkumar som får støtte til å etablere egen næring

Mer enn 100 kvinner har fått hjelp til å etablere grønne arbeidsplasser på Sri Lanka

Hest, elever og hund

Fra høsten 2021 kan naturbrukselever få opplæring i dyrefaget.

Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Avdeling Lena

Planer for uke 1 & 2 i 2021, med noe nettundervisning og noe undervisning på skolen

Gjertrud Friis Kollandsrud, Harald Lødemel, Kai Erik Moen og Frode Søbye foran elever ved Lena/Valle som i dag er på toppidrett fotball.

Lena-Valle er første skole med spisset toppidrett fotball i Innlandet.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.