Valg 2021 - forhåndsstemming

Torsdag 2. september var det forhåndsstemming på Lena-Valle vgs. Det er forhåndsstemming på skolen 9. september i tillegg.

forhåndsstemming - Klikk for stort bildeforhåndsstemming Østre Toten kommune På Lena-Valle videregående er det fram til høstferien fokus på demokrati og medborgerskap. Der er både stortingsvalget, skolevalg og valg av elevtillitsvalgte viktige temaer.

Det er første gang det er samarbeid mellom linja Politikk og menneskerettigheter på  Lena-Valle videregående skole og Østre Toten kommune i forbindelse med stortingsvalg.

Elevene fordeles slik at alle får lov til å bidra under forhåndsstemmingen.

Det var 43 personer som benyttet anledningen til å forhåndsstemme på skolen denne dagen. Så langt er det totalt 1775 av Østre Toten sine innbyggere som har forhåndsstemt. 113 har stemt til andre kommuner.

Skolen mener det er fint å kunne bidra til størst mulig valgdeltagelse.
Det er mulig å forhåndsstemme til og med fredag 10. september.