Toppidrett fotball sammen med Raufoss fotball

Lena-Valle er førsteGjertrud Friis Kollandsrud, Harald Lødemel, Kai Erik Moen og Frode Søbye foran elever ved Lena/Valle som i dag er på toppidrett fotball. - Klikk for stort bildeGjertrud Friis Kollandsrud, Harald Lødemel, Kai Erik Moen og Frode Søbye foran elever ved Lena/Valle som i dag er på toppidrett fotball. Frode Klevrud - Oppland Arbeiderblad skole med spisset toppidrett fotball i Innlandet.

Lena-Valle vgs og Raufoss fotball har inngått et mer forpliktende samarbeid takket være at Innlandet fylkeskommune, sammen med Olympiatoppen Innlandet, har gitt Lena-Valle økonomiske midler til tilbudet.

Dette henger bl.a. sammen med at Raufoss fotball er en klubb i OBOS-ligaen, og at Innlandet fylkeskommune satser på dette. En av dem som mener dette er viktig er fotballspiller på Raufoss Marius Alm som har gått på idrettslinja på Lena-Valle.

Forskjellen på det skolen tilbyr i dag og det som er spisset toppidrett, er ikke stor – men likevel
vesentlig. Dette tilbudet er for dem som er villig til å gi litt ekstra. Det vil være mulig å være borte noen dager i
forbindelse med samlinger og kamper, det vil være tettere oppfølging og det skal lages 14-dagersplaner

Les mer i Oppland Arbeiderblad som skrev om dette i sin avis lørdag 19. desember (PDF, 5 MB).