Hanna Strandbakken Bergheim mottok Pierre de Coubertin pris

Hanna Strandbakken Bergheim - Klikk for stort bildePierre de Coubertin-prisen gikk i år til Hanna Strandbakken Bergheim ved Lena – Valle vgs.

Pierre de Coubertin-prisen deles hvert år ut til en elev ved de 5 videregående skolene i Oppland som tilbyr idrettsfag. Eleven skal gå på et av de studieforberedende utdanningsprogrammene ved skolen. I år gikk altså prisen til Hanna Strandbakken Bergheim ved Lena – Valle vgs.

Kriterier for prisen:

• deles ut til en elev som har gode resultater på skolen, i teori og praksis. Eleven skal være aktiv i idrett på fritiden, og gjerne deltatt i et internasjonaliseringsprosjekt på skolen.
  • Eleven skal oppfylle Pierre de Coubertin sine verdier, «se fremover – snakke åpent – handle vennlig»

Begrunnelse for prisen:

Hanna er en svært positiv, behjelpelig og sosial elev som bidrar til et godt skolemiljø. Hun har gjennom sine tre år ved skolen jobbet konsentrert og fokusert i alle fag. Hun kan vise til meget gode resultater og har hatt en fin faglig utvikling. På Vg1 deltok hun på Erasmus+.

Hun er flink til å dele sine kunnskaper med de andre elevene og er en god bidragsyter for å heve nivået til enkeltelever og hele gruppen.

På fritida er hun engasjert i lokalidretten og er fotball-keeper på damelaget til Skreia. Der trener hun målbevisst for å utvikle seg som idrettsutøver. Hanna har gode basisferdigheter og en meget god fysisk kapasitet, noe som er tydelig i faget kroppsøving.