Alle Vg1-elever må velge PC-ordning

Alle nye elever og foresatte må fylle ut og sende inn et elektronisk skjema seinest onsdag 15. september.

Personer skrives på pc - Klikk for stort bildeAlle må sende inn elektroniske skjemaer, enten du skal bruke din private datamaskin eller ha elev-PC gjennom fylkeskommunen.

Denne nye ordningen foregår i to trinn:

1. Oppstartsskjema hvor eleven velger privat PC eller elev-PC fra fylkeskommunen.

Velger eleven det siste, får han en unik engangskode som tas med til foresatte som skal betale for PC-en, og som fyller ut del 2 sammen med eleven.

2. Signeringsskjema hvor den foresatte signerer en bindende avtale for elev PC-en. Det er foresatte som får fakturaen. Avtalen signeres via ID-porten (MinID, BankID og Buypass).

Gå til informasjon og elektroniske skjema

Utlevering av elev-PC-er

Vi forventer at utleveringer av PC-ene fra fylkeskommunen skjer i uke 40, 4.–8. oktober.