Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Velkommen som elev på Lena-Valle videregående skole!

"En god skole i et bredt og inkluderende fellesskap - for din framtid"

Torfinn Overn - Klikk for stort bildeTorfinn Overn

Skolens visjon er vårt kompass i en travel og spennende hverdag. Gjennom mangfold, opplevelser og mestring ønsker vi at alle elever skal trives og ha et godt læringsutbytte, og at alle skal bli møtt der de er.

På Lena-Valle videregående skole har vi fokus på godt skolemiljø. Dette har en tydelig forankring i Opplæringsloven §9a som omhandler elevenes skolemiljø. Skolen har en klar forpliktelse til å sørge for at alle elever opplever det som trygt og godt å være på skolen, og at dette kjennetegnes av:

  • Respekt for alle
  • Trygghet for alle
  • Verdighet for alle, der alle er like mye verdt
  • Forståelse for hverandre
  • Nulltoleranse mot krenkende atferd

Vi har en godt utbygd elevtjeneste med rådgivere, skolehelsetjeneste, PP-rådgivere og miljøarbeidere. Som elev får du daglig oppfølging av faglærere og egen kontaktlærer. Skolens ansatte arbeider for at du skal trives i skolehverdagen.

Skolens mange dyktige medarbeidere ønsker deg velkommen på vår skole, der du sammen med gamle og nye venner skal utvikle kunnskaper, ferdigheter og holdninger og prøve å bli litt bedre hver dag!

Med vennlig hilsen

Torfinn Overn
Rektor

Sist oppdatert 08.08.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering