Internasjonalisering

Lena-Valle videregående skole har samarbeidsprosjekter med skoler i en rekke land i Europa.

Det gjør det mulig for deg som elev å reise på studieopphold som varer i fra to–tre dager til tre uker, avhengig av prosjektene. Elevene som deltar i disse prosjektene, får reise og opphold dekket av prosjektmidler.

I noen prosjekter skjer utveksling ved at Lena-Valle får besøk av elever fra skoler vi samarbeider med.

Samarbeider med skoler i mange land

I ett av prosjektene samarbeider Lena-Valle vgs med skoler i Tyrkia, Irland, Tsjekkia, Tyskland, Italia, Nederland og Belgia. I et annet prosjekt samarbeider Lena-Valle vgs med skoler i Østerrike, Nederland, Belgia, Danmark og Latvia.

Studieturer til utlandet og Vg2 naturbruk i England

Skolen har tradisjon for ekskursjoner til utlandet, blant annet til Roma.

Lena-Valle vgs inngår også i et samarbeid med Askham Bryan College i York i England som innebærer at elever på Vg1 naturbruk kan søke på Vg2-tilbud i naturbruk på Askham Bryan College.

Personlig utvikling

Deltakelse i internasjonalt samarbeid gir deg som elev personlig utvikling. Du lærer å ta ansvar, stole på deg selv og mestre et internasjonalt miljø. Du lærer om andre kulturer og utvikler språkferdighetene dine.

Sist oppdatert 27.07.2016