Presteseter gardsbruk

Presteseter ligger om lag 15 km fra skolen. Tunet på Presteseter ligger 400 moh.

Overnatting på Presteseter

• På Presteseter er det seks sengeplasser. Skolen holder ikke sengetøy her. Skal du ligge over, må du ta med deg sovepose e.l.
  • Hjelp til med å holde orden.
  • Fjøsklær og fjøssko henger dere igjen i fjøset eller eventuelt i den ytre gangen i husværet. Rydd etter dere og vask over alle golvene før dere drar fra Presteseter.
  • De samme ordensreglene gjelder på Presteseter som på skolen ellers. Det er inspeksjon på Presteseter med ujevne mellomrom.

Mat på Presteseter

• Elever som bor på internatet, må selv ta med seg mat fra kjøkkenet, både tørrmat og middagsmat. Nøkkel til husværet på Presteseter får du på kontoret på avdeling Valle.
  • Elever som ikke bor på internatet, må selv holde seg med mat de dagene de bor på Presteseter.
Sist oppdatert 20.04.2017