Arenaer

Lena-Valle videregående skole har mange arenaer som fungerer som gode møtesteder både sosialt og faglig.

De to avdelingene tilbyr til sammen en rekke muligheter for å utfolde seg både på fritiden og i skolesammenheng.

Med Østre Toten Folkebibliotek som nabo til avdeling Lena har elevene eksepsjonell tilgang til bøker, informasjon og oppslagsverk, til bruk både i fritiden og i skoletiden. Totenhallen, som nabo nummer to til avdeling Lena, gir elevene på begge avdelingene et supert areal for gjennomføring av kroppsøving, idrettsfag og eventuelt annen aktivitet som krever stort innendørs areal.

I tillegg til dette sørger et meget godt utstyrt styrkerom og en kunstgressbane for at det er glimrende tilrettelagt for fysisk aktivitet.

Sist oppdatert 27.07.2016