Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Toppidrett håndball

På toppidrett håndball må du være villig til å satse på idretten. Det betyr trening hver dag, føring av treningsdagbok, sette opp utviklingsmål og gjennomføre tester.

Toppidrett håndball ved Lena-Valle vgs. - Klikk for stort bildeToppidrett håndball ved Lena-Valle vgs. Lena vgs.

Trening 2–3 ganger i uka

I toppidrett håndball får du anledning til å trene 2–3 ganger i uka på idretten din. Treningsåret er delt inn i perioder hvor du utvikler dine basisferdigheter, tekniske ferdigheter og spilleforståelse.

I hovedsak vil det være to rene håndballøkter, og en økt i aktivitetslære med basis-/fysisk trening rettet mot håndball. I fagukene våre spiller vi treningskamper, turneringer og blander det med teori. Skolen deltar hvert år i fylkesmesterskapet i håndball.

Spiller i en håndballklubb

Det forutsettes også at du konkurrerer daglig i ditt klubbmiljø, som vi holder kontakt med for å tilrettelegge treningshverdagen din best mulig. Om mulig ønsker vi også å se deg i kamp i ditt klubbmiljø.

Skolen legger vekt på å samarbeide med klubben din slik at treningsbelastningen skal være tilpasset deg.

Gode treningsforhold

Toppidrett håndball har et godt treningsmiljø og gode fasiliteter. Vi har to idrettshaller og styrketreningsrom med bra utstyr til disposisjon. Alt ligger til rette for å trene mye, variert og riktig.

Egentrening og fellestrening

Treningen er organisert i egentrening og fellestreninger. Du trener de ferdighetene du ønsker å utvikle og du har trening tilrettelagt av trener/lærer.

Basistrening, skadeforebyggende trening og ferdighetsutvikling er sentralt i toppidrett håndball.

Sist oppdatert 31.01.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering