Språkkafé og juletradisjoner

Vg1 helse- og oppvekstfag arrangerte språkkafé fredag 14. desember.

Cathrine James Cathrine James

Det var elevene på Vg1 HO ved Lena-Valle videregående som hadde invitert elever fra Østre Toten Læringssenter til en hyggestund med språkkafé. Hensikten er å bli bedre kjent på tvers av språk og kultur.

Elevene ved HO informerte litt om egen skolehverdag, muligheter videre i utdanningsløpet og snakket lii om norske juletradisjoner.

Det ble servert egenbakte julekaker og det ble tid til en Kahoot også. Det ble mange hyggelige samtaler rundt på bordene der de satt på tvers av skolene.

Dagen ble avsluttet i skolens kantine av Emile Pedersen som sang julesanger til de oppmøtte.

Sist oppdatert 14.01.2019