Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Siste dag for rektor Torfinn Overn

 I dag var rektor Torfinn Overns siste skoleavslutningsdag for skolens ansatte.

Astrid Solberg Bekke, Torfinn Overn og Kurt Husse - Klikk for stort bildeAstrid Solberg Bekke, Torfinn Overn og Kurt Husse Morten Kleven

Morten Kleven Rektor Torfinn Overn gjennomførte sitt siste personalmøte på Lena-Valle videregående skole i ettermiddag. Det var ikke bare slutt på skoleåret, men også snart slutt for Torfinn Overns rolle som skolemann etter 42 år. Han begynte på skolen i august 1977. I 1977 var han i Bodø, og egentlig forberedt på å begynne i en stilling i Nordland idrettskrets, da han fikk en telefon fra daværende rektor på Lena Ivar Bjørnsgård med tilbud om en stilling som kroppsøvings- og idrettsfagslærer.  Han takket ja til stillingen på Lena, og det var starten. Siden den gang har hatt en rekke Morten Kleven stillinger på skolen. De siste årene har han vært rektor, ikke bare på Lena, men også de siste årene for den sammenslåtte Lena-Valle videregående skole.

I løpet av denne avslutningsdagen holdt avdelingslederne Astrid Solberg Bekken og Kurt Huuse hver sin tale til sin sjef Torfinn Overn. De takket for hans gode egenskaper, bl.a. ved å kjempe for skolens ulike utbyggingsprosjekter, men også hans ryddighet, omsorg, optimisme, tydelighet, energi.

Morten Kleven Også de tillitsvalgte ga Torfinn Overn rosende ord. Dagfrid Skreprud var ikke helt sikker på at han ville savne alle E-postene fra henne sendt på alle døgnes tider, men også hun satte stor pris på Torfinns tydelighet, selv om de ikke alltid hadde vært enig. Dan Knapstad, Jøran Johansen og Espen Hagen var de tre andre tillitsvalgte som hedret Torfinn på denne siste skoledag for lærerne.

En av gavene Torfinn fikk fra de tillitsvalgte var en T-skjorte med sin "egen" prestasjonspyramide nærmest hjerte, og Hans Christian Medliens  tegning som krussedullefilosof på ryggen.

Torfinn Overn slutter som rektor, men ikke som ansatt i Oppland fylkeskommune. Han skal bl.a. følge opp skolens utbyggingsprosjekter neste skoleår.

Sist oppdatert 21.06.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering