Lærerike dager på verkstedet

Morten Kleven  En skoledag på verkstedet gir elevene praktisk og teoretisk læringsutbytte.

Fra venstre ser dere: Eskil Bilit Sveum fra Biri, Bjørn Remi Bunes fra Skreia, Odin Lillesolberg fra Snertingdal, Thomas Gihleengen fra Hunndalen og Ole Martin Rudstaden fra Bybrua. - Klikk for stort bildeFra venstre ser dere: Eskil Bilit Sveum fra Biri, Bjørn Remi Bunes fra Skreia, Odin Lillesolberg fra Snertingdal, Thomas Gihleengen fra Hunndalen og Ole Martin Rudstaden fra Bybrua. Morten Kleven

En dag på verkstedet består av gjennomgang av arbeidsoppgaver og så praktiske øvelser for TIP-elevene. Denne uka var det filing og arbeid med gjenger. Resultatet var bla en del metallspon på gulvet. Uansett er oppryddig og ryddighet en viktig del av opplæringa, så avslutningen på verkstedet var det feiing.

Elevene å bildet går Vg1TIP - teknisk industriell produksjon, fra venstre ser dere: Eskil Bilit Sveum fra Biri, Bjørn Remi Bunes fra Skreia, Odin Lillesolberg fra Snertingdal, Thomas Gihleengen fra Hunndalen og Ole Martin Rudstaden fra Bybrua.

Sist oppdatert 29.09.2017