Kick-off for Klimamesterskapet

I dag var der oppstart for Klimamesterskapet på Lena-Valle videregående skole og for de andre videregående skolene i fylket

Morten Kleven Morten Kleven

Mer enn 560 elever og ansatte skal konkurrere om hvem som er flinkest til å redusere klimautslipp. Selve klimamesterskapet handler om vår hverdagspraksis. Hver av oss skal registrere daglig hva vi har gjort av sparetiltak for å spare CO2-utslipp.

Kick-offet startet i Totenhallen med rektor Nils Fredrik Pedersen som kunne fortelle at ledelsen stiller lag og at han utfordret klassene og ansatte til klimadyst.

Amund Hagen Kristiansen fra Framtiden i våre hender Morten Kleven innledet om behovet for å være mer bevisst på våre hverdagsvalg. Så tok han oss i gjennom registreringen av lag på www.ducky.eco

Registreringene omfatter disse fem kategoriene:

• Mat
  • Energi
  • Transport
  • Plast
  • Forbruk

Hele 32 lag konkurrerer på skolen om hvem som gjør det best. Det hele startet i dag og avsluttes søndag 20. oktober, altså to uker fra nå av. Lykke til!

Sist oppdatert 07.10.2019