Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Grønn karriere – som betyr noe!

Oppland fylkeskommune gjennomfører denne måneden en informasjonskampanje om voksenagronomutdanningen i fylket. 

I Kampanjen er det fire personer som har gjennomført/gjennomfører utdanningen. De blir presentert i ulike digitale medier med utsagn om hva som har vært viktig for dem. Utsagn som

  • Eg vil ta ansvar for noko meir enn meg sjølv.
  • Jeg vil bety noe. Å være bonde betyr noe.

For dem som vil vite mer, oppfordres til å trykke på knappen «Start din grønne karriere her». Da blir  du ledet til siden www.voksenagronom.no

På den siden blir du blant annet fortalt at voksenagronomstudiet er delt opp i seks moduler fordelt på to år. Det er sju todagerssamlinger per studieår. De fleste samlingene er på Lena-Valle videregående skole. Opplæringen er basert på samlinger, praktiske øvelser, digitale løsninger på nettet, selvstudier og obligatoriske innleveringsoppgaver. 

Den som vil ha mer informasjon om voksenagronomutdanningen kan finne det på www.karriereoppland.no eller www.lena-valle.vgs.no eller kontakte Lena-Valle videregående skole. Det er den skolen som på vegne av Oppland fylkeskommune har ansvaret for dette tilbudet.

Den som vil søke opptak for opptak høsten 2019, må søke før fristen er 1. juni 2019 via www.vigo.no, og velge «Søknad for voksne/realkompetanse».   

Siden 2011 har mer enn 230 voksne gjennomført denne utdanningen i Oppland!

Sist oppdatert 20.05.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering