Flerkulturell språkkafé

Cathrine James Mandag 18. desember hadde Vg1 Helse og oppvekstfag besøk fra Østre Toten Læringssenter.

Det var besøkende fra flere land som blant annet Thailand, Eritrea, USA og Syria.

Elevene hadde planlagt språkkafé i forbindelse med temaet "Vårt flerkulturelle samfunn" som de har jobbet med. Elevene hadde bakt kringler og de serverte kaffe, saft og kringler til alle.

Språkkaféen skulle ha fokus på å knytte nye bånd og få en større forståelse for vårt kulturelle og språklige mangfold.

Elevene og de besøkende snakket ivrig etter hvert som praten kom i gang, og nye bekjentskaper ble gjort.

Alle var enige om at dette fristet til gjentagelse.

Sist oppdatert 18.12.2017