Elever til Europa for å lære

Hele 19 elever reiser til Europa på kurs og konferanse. Det er 13 elever på Naturbruk og seks elever på Studiespesialisering.

Feeding the World

Feeding the World er et internasjonalt prosjekt som avdeling Valle deltar i. Uke 13, 14 og 15 reiser 13 av våre elever på treukers landbrukskurs Til Latvia  reiser Emma Mølstad Hauge, Silje Djupvik Finstad og Solveig Nygaard. De deltar i kurset Seasonal Vegetable Cooking. Til Danmark  reiser Håkon Garvik, Othilie Stubbene, Emilie Hålien og Tyra Johanne Sand Snipstad. De deltar i kurset Management of High Yielding Dairy Cows. Til Nederland  reiser Emma Kleppe Brennhagen, Emmy Irene Sagahaugen og Åse Jorunn Thon. De deltar på kurset Eating the city - Urban Agriculture. og Til Østerrike deltar Silje Koll-Hansen Ballangrud Lotte Bjerkvold og Siri Gjerdalen Oldre. De deltar på kurset Production and quality control of farm produced food.

Disse 13 elevene reiser til hvert av de fire landene søndag 24. mars, og kommer hjem til påske.

I de samme ukene arrangerer Valle kurset «Developing Food Businesses» for sju elever fra Østerrike, Belgia og Danmark. Se www. http://feedingtheworld.eu/

Internasjonal konferanse Erasmus+ for elever fra Studiespesialisering

Prosjektleder Ole Aass og faglærer Raymond Aldo reiser på Erasmuskonferanse til Imola/Italia sammen med 6 elever fra 1ST i uke 13. Elevene er: Eirin Berger, Syver Ekkeren, Mathilde Hansen, Elias Kjørstad, Marte Leirvold og Mari Rebne

Sist oppdatert 23.03.2019